Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی شهر زیبای تبریز بار دیگر رخت سفید خود را برتن کرد تا دوباره مردم این شهر شادمان از دل روشن زمستان شوند، اما در این میان تاخیر در اطلاع رسانی تعطیلی مدارس تبریز موجب به زحمت افتادن برخی والدین شده و گلایه‌های بسیاری را در پی داشت.

در حالی که از روز گذشته بارش برف در سراسر استان آغاز شده و طبق پیش بینی‌های هواشناسی تا روز دوشنبه تداوم خواهد داشت، مسئولان اداره کل آموزش و پرورش استان و به ویژه روابط عمومی این اداره کل، بی‌توجه به روند بارش‌ها و چشم‌انتظاری والدین برای کسب اطلاع از تعطیلی مدارس، تا شب گذشته هیچ اطلاعیه‌ای مبنی بر تعطیلی مدارس تبریز صادر نکرده و خبر تعطیلی مدارس را صبح امروز و ساعاتی مانده به عزیمت دانش آموزان به مدارس منتشر کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این انتشار خبر، در حالی بود که بسیاری از والدین از تعطیلی مدارس مطلع نبودند، چراکه همه افراد جامعه به فضای مجازی، کانال‌های خبری و خصوصا کانال اطلاع رسانی آموزش و پرورش استان دسترسی لحظه‌ای ندارند و با این ذهنیت که تا شب گذشته خبری مبنی بر تعطیلی مدارس تبریز صادر نشده، راهی مدرسه شده و فرزندان خود را با سختی و مشقت فراوان به مدرسه عازم کردند.

 بسیاری از دانش‎آموزان پس از رسیدن به مدرسه با درهای بسته مواجه شده و در مقابل مدرسه متوجه تعطیلی مدارس شدند، آن هم در هوایی سرد و آلوده برای گروه‌های حساس(با شاخص کیفی 109).

بانویی که دست فرزندش را گرفته و در مقابل درب مدرسه متوجه تعطیلی شده است، به ایسنا گفت: تا 12 شب رسانه‌ها را جست‌وجو کردم تا خبری مبنی بر تعطیلی مدارس تبریز پیدا کنم، اما هیچ اطلاعیه و خبری نبود. فرزندم سرماخورده است و برای او بسیار سخت است که اینگونه به مدرسه آمده و بازگردد.

وی گفت: از مسئولان آموزش و پرورش تقاضا داریم قدری به این امر توجه کرده و اطلاع رسانی‌های لازم را به موقع انجام دهند. مگر شاهد تداوم بارش‌ برف نبودند یا اطلاعیه هواشناسی را ملاحظه نکردند؟

یک بانوی دیگر نیز که به قول خودش با مکافات فراوان فرزندش را با ماشین شخصی به مدرسه آورده است، به ایسنا گفت: علاوه بر سرما، هوا برای گروه‌های حساس نیز آلوده است و بهتر بود اطلاع‌رسانی‌های لازم و به موقع در این رابطه منتشر می‌شد تا این‌گونه در هوای آلوده و سرد کودکان خود را در هوای آزاد نگردانیم!

این گلایه‌های در حالی مطرح می‌شود که روز گذشته مردم با ارسال پیام‌هایی به رسانه‌های محلی از میزان برودت هوا و وضعیت نامناسب راه‌ها گلایه کرده و خواستار اطلاع از تعطیلی مدارس تبریز شده بودند.

برخی از پیام‌ها بدین شرح است:

«با سلام لطفا ادارات آموزش و پرورش تعطیلی مدارس رو شب همزمان با سایر شهرها اعلام کنند. 7صبح زمانی هست که ما راه افتادیم و در برف گیر افتادیم و اینترنت هم نداریم».

«به مسئولین محترم آموزش و پرورش تبریز توصیه می‌کنم در کنار گیم‌های نصب شده در گوشی موبایل‌شان، یک فقره اپلیکیشن هواشناسی نصب کنند (نترسند جای زیادی نمی‌گیرد و اختلالی در گیم‌های آنها ایجاد نمی‌کند). به برکت هواشناسی مجازی همه شهر می‌دانستند که از ساعت ۱۰ شب برف و بوران تبریز را خواهد گرفت جز آموزش و پرورش! تازه مسئولین آموزش و پرورش تبریز، ساعت شش صبح که دیدند ماشین‌شان را نمی‌توانند از پارکینگ درآورند، گفته‌اند: اولماسا بویونی تعطیل ایلیاخ!».

«سلام واقعا من نمیدونم چی بگم؟دیشب چون تا ۱۱ شب اعلام نکردن مجبور شدم با بچه ها از شهر سهند به تبریز برگردم که تو اتوبان کسایی گیر کردم و بچه هام مجبور شدن تو سرما ماشین رو هول بدن الان هم همگی مریض هستند».

«من بخاطر امتحان پسرم با وضعیت بد جاده از مراغه راه افتادم اومدم خدا میدونه چقدر طول کشید برسیم تا ساعت ده شب دیدم همه جا تعطیل شد جز تبریز واقعا خیلی ناراحت شدم که سر صبح گفتن! اخه زودتر بگن چی میشه؟ همه ی شهرا رو از ساعت هفت نوشتن».

«از این وضعیت تاخیر در اطلاع رسانی خیلی ناراحتم دیشب تا دو بیدار بودم خبری از تعطیلی نشد واقعا خیلی بی خیال هستن برخی از مسئولان».

«امروز با تاخیر در اعلام تعطیلی مدارس تبریز خیلی از معلمان در اون سوز و سرما وبرف اومده بودند و از دم در مدرسه دوباره برگشتند، بنده هم یکی از همون معلمان بودم که متاسفانه موقع برگشتن با سر خوردن روی برف زمین خوردم وحسابی دستم صدمه دیده. الان جواب این صدمات رو کی میخواد بده ...».

«منم خیلی از مسئولین گله دارم یعنی چی تا نصف شب هم میشه هیچ اطلاع رسانی نمی کنن و ما باید درساعت ۶.۵ صبح در مورد تعطیلی اطلاع پیدا کنیم. والا شهرستان‌های کوچک از یه روز قبل اطلاع رسانی میکنن اون موقع تبریز؟ بیچاره بچه‌ها هام تا نصف شب منتظر یه خبری هستند».

البته اخبار منتشر شده در مورد تعطیلی مدارس شهرستان‌ها نیز با حاشیه‌هایی همراه بود و کانال اطلاع رسانی آموزش و پرورش اصلاحیه‌های چندباره برای اطلاعیه‌ها، منتشر می‌کرد که این موضوع نیز باعث سردرگمی بسیاری از مردم شده بود.

سوال اینجاست که چرا اخبار تعطیلی مدارس که موضوع چندان بی اهمیتی هم نیست باید با چنین حواشی دست و پنجه نرم کند؟

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی تعطیلی مدارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۶۱۴۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ فضای مدرسه در زمان اوقات فراغت در اختیار گروه‌های مردمی قرار می‌گیرد

محمد حسین پورثانی، معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش در برنامه ثریا گفت: با پیروزی انقلاب اسلامی شهیدان رجایی و باهنر نهال امور تربیتی را در کشور بنا کردند. تا سال ۱۳۶۳ معاونت پرورشی در این وزارتخانه شکل گرفت.
وی با بیان این که در سال ۱۳۸۰ معاونت پرورشی منحل شد با این توجیح که معلم باید در کلاس درس نقش تربیتی هم داشته یاشد؛ تصریح کرد: در سال ۱۳۸۵ در مجلس شورای اسلامی قانون احیای معاونت پرورشی و تربیت بدنی به تصویب می‌رسد. بعد از ۱۸ سال که از این قانون می‌گذرد هنوز هم می‌گوییم معاونت پرورشی آن‌چنان که باید باشد نیست. در این ۱۸ سال یکبار در وزارت آموزش و پرورش جذب مربی پرورشی داشتیه‌ایم. ما معمولا حدود ۷۰۰ تا ۸۰۰ نفر مربی پرورشی جذب کرده‌ایم. در حال حاضر ۴۵ هزار مشاور و مربی پرورشی داریم و حدود ۷۰ هزار کمبود نیرو داریم.
وی افزود: در دولت‌های قبلی نه تنها سند تحول بنیادین آموزش و پرورش اجرا نمی‌شد بلکه نیروی پرورشی در مدارس نیز جذب نمی‌شد. متاسفانه در دولت قبلی اداره کل امور تربیتی در یک اداره کل دیگر ادغام شده و کارایی خود را از دست می‌دهد.
اوبا بیان این که در دولت‌های قبلی بیشتر فضا‌های پرورشی متروکه شده بودند؛ تصریح کرد: در حال حاضر حدود ۳۴۶ اردوگاه دانش‌آموزی داریم که به همت معاونت پرورشی برخی از اردوگاه‌های تعطیل شده دوباره باز شده و دانش‌آموزان به آن راه یافتند.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با بیان این‌ که در حال حاضر ۷۲۰ منطقه کشور، یک معاون پرورشی داریم؛  ادامه داد: ۱۱۲ هزار مدرسه و ۶۰۰ هزار کلاس درس و حدود یک میلیون فرهنگی داریم. در حال حاضر ۵۰ هزار گروه دانش‌آموزی جهاد تبیین در کشور وجود دارد. در هر استان و هر منطقه‌ای که گروه جهادی و مردمی وجود داشته باشد پیگیری لازم برای فعالیتش انجام می‌شود.  

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به برنامه هفتم توسعه عنوان کرد: طبق دستورالعمل اوقات فراغت، برای اولین بار در سال گذشته فضای مدرسه در زمان اوقات فراغت در اختیار گروه‌های مردمی قرار گرفت.

پورثانی اعلام کرد: در سال گذشته ۵۰۰ هزار دانش‌آموز در اعتکاف دانش‌آموزی شرکت کردند. سطح شبهات دانش‌آموزان زیاد، اما عمق کمی دارد، باید اقتضائات دانش‌آموزان درک و برای آن برنامه‌ریزی شود.

خبرنگار: نرگس امام جمعه

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • همایش تجلیل از معلمان نمونه در گناوه برگزار شد
  • محدوده ثبت نام در هر مدرسه به صورت شعاعی خواهد بود
  • امسال ۵۰۰ کلاس درس تحویل آموزش و پرورش اصفهان می‌شود
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ فضای مدرسه در زمان اوقات فراغت در اختیار گروه‌های مردمی قرار می‌گیرد
  • پیشرفت و تغییر در جامعه از خط سیر مدرسه و معلم می‌گذرد
  • معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش: مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش: مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • کمبود ۷۰ هزار نیروی پرورشی و مشاور در مدارس
  • مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش: درِ مدارس به روی گروه‌های مردمی باز می‌شود